seo optimizacija

KAKO IZBJEĆI KAZNU AKO JE SEO OPTIMIZACIJA NEPRIRODNA

seo optimizacija

Za neke web dizajnera, to je prilično uobičajeno da stavite link natrag na vlastitoj web-lokaciji na podnožje web stranice dizajnirane za klijenta. Iako mnogi renomirani dizajneri uvijek su ga izbjegavali, u svjetlu Panda update, to je nešto što svi stvarno treba razmotriti.

To je zato što Google sada može prepoznati takve veze kao što je neprirodno i udario u dizajn stranice web s ručnim kazne. Googleov smjernice za webmastere stanje: “široko rasprostranjeni vodi u podnožjima različitih mjesta” može “negativno utjecati na poredak lokacije u rezultatima pretraživanja”. Smjernice također navode to kao “zajednički primjer neprirodne veze koje krše [svoje] smjernice”.

Naravno, svi znamo da su zahtjevi i kazne nametnute od strane Googlea u zadnje vrijeme su postali još stroži. Pa kako mogu webmaster riješiti ovaj problem, ako on ima više veze razbacane webu nego što eventualno može sjetiti?

POČETAK RUČNA SEO OPTIMIZACIJA

Prema mnogim SEO smjernicama mogu naći online od SEO optimizacija stručnjaka, to nije jednostavan zadatak. Međutim, Google preporuča da svatko hit s neprirodnim veze kazne trebao riješiti problem pomoću Lynx textbased web ispitati stranice u prvom stupnju.

To je zato što Lynx omogućuje site da se gleda puno na isti način na koji tražilice pauk.Međutim, to vrijedi imajući na umu da ako stranica sadrži puno JavaScripta, kolačića, identifikacijskih brojeva sesija, okvira, HTML ili Flash, to će vas spriječiti da vide cijele stranice u pregledniku teksta. To pak znači da će tražilice imaju poteškoća s indeksiranjem stranice, u smislu dokazivanja da jednostavnost svakako ima svoje mjesto u modernom web dizajn.

Za gleda posebno u vezama, to je također moguće koristiti Otvoreno Site Explorer (OSE) da vidi odakle dolaze iz, zajedno sa sidrenim varijante teksta i kvalitete veze. To bi trebalo dati fer ideju o tome zašto je lokacija bila kažnjena.

ŠTO UČINITI SA LINKOVIMA I KAD SE UTVRDI

Nakon što ste identificirali veze koje su najvjerojatnije uzrok problema, imate nekoliko mogućnosti.

 1. Dodaj rel = “nofollow” atribut na <a> oznaku.
 2. Preusmjeravanje linkove na stranicu koja je blokirana iz tražilica pomoću robots.txt datoteku.

To može, naravno, biti nešto u noćnu moru ako ne upravljati svim stranicama koje su izgradili u prošlosti. Najbolji način da se prevlada ovo bi bilo poslati ih u trenutnoj webmastera ili web vlasnik traži da se mijenjati link podnožje.

To je također dobra ideja da se ukloni sidro tekst, tako da se ne govori nešto slično “web dizajn New York” ili slično.

Zabilježite sve promijenjenih veza na tablicu, tako da možete voditi evidenciju o tome što je učinjeno i gdje; to također može biti proslijeđeni na Googleu kad dođe vrijeme za ponovno slanje mjestu.

To bi trebalo uključivati ​​sljedeće podatke:

 •  Link od URL
 •  Link na URL
 •  Sidro tekst koriste
 •  Adresa e-pošte za povezane sa stranicama
 •  Detalji o zahtjevima za uklanjanje, kao što su datum i koliko se puta zahtjev upućen
 •  Status veze (bilo da je uklonjena / izmijenjen ili još uvijek žive)

To je također dobra ideja da se postaviti posvećena Gmail račun kako bi se bavio samo s ovim problemom. Nakon toga možete sigurnosno kopirati akcije koje su poduzete pružajući podatke za prijavu kada se žaliti.

POZIVAJUĆI SE NA GOOGLEU NA PONOVNOG SLANJA

Nakon što su 100% sigurni da su svi loši natrag linkovi su upućena i što dvaput provjeriti pomoću ris i OSE, vrijeme je da se žalbe na Googleovom bolje prirodi.

Da bi se to postiglo, mislim da se i planirati što ćete reći u zahtjevu temeljito prije slanja i sadržavati sljedeće podatke:

 •  Tko ste, referenca na izvornu kaznenog riječ i što radite
 •  Razlozi za koje smatrate da su kažnjeni, ostavljajući ništa iz
 •  Kako se rješavaju problem, uključujući relevantne dokaze o proračunskoj tablici
 •  Što ste učinili kako bi se osiguralo da se problem neće ponoviti
 •  Isprika na Google, ispovijedajući sve što je u detaljima
 •  Ime i kontakt podatke o glavnoj osobi koja se bavi pitanjem

Ako je problem uzrokovan SEO tvrtke, a ne sebe, onda je pametno da to navesti u žalbi i dati svoje ime, lokaciju i kontakt podatke. To ne prolazi mužjak je gotovo jednako kao i zaštiti vlastitu tvrtku i davanje Google pune i transparentne podatke.

Međutim, još uvijek ne postoji jamstvo da je vaš zahtjev da ponovno će biti uspješna, a ako je to slučaj, jedina stvar koju možete učiniti je držati težak.

DRUGI KORACI PODUZETI ZA PROMJENU GOOGLEOVE UM

Kako bi se dodatno osiguralo da je rizik od kažnjavanja neće nastaviti, postoji nekoliko koraka za razmatranje.

 •  Razmislite o korištenju marke sidro tekst, tako da povezivanje izgleda prirodnije. To bi trebalo biti nešto poput “Web Design by * Naziv tvrtke”. Preporuča se da to se miješaju tako da se ne pojavljuju neželjen.
 •  Izbjegavajte site-wide veze gdje je to moguće.
 •  Pogledajte kvalitetu svih leđa linkovi provjeriti da su kvalitetni linkovi; ukloniti one koje nisu.
 •  Uklonite sve mrtve linkove i provjerite je li URL nije onaj koji je podcijenjena od strane Googlea.

Ako stvarno želite, uvijek možete koristiti Googleov alat odbačenih, ali to je zapravo samo preporučuje kao posljednje sredstvo, ako imate ozbiljne probleme za uklanjanje loše veze ili čišćenje podnožja linkove.

U ovoj fazi, to je mnogo bolje rješenje pokušati poboljšati vaše stranice vrijednost, obavljanje neke bijelo-hat SEO tehnike. Prvo, misliti o događaj neki anonimni bloganje za izradu korisnih linkova koji će Google odobravaju. Za to je potrebno odabrati stranice s NR između 2-6 minimum. Nakon što ste utvrdili neke web stranice koje želite koristiti – po mogućnosti one koji su vrlo važni za tvoj posjedovati položaj -Zatim je vrijeme pristupiti vlasnik web-mjesta. Ponuda članke koji su vrlo visoke kvalitete, a uključuju samo jednu back-veze u tijelu kao sidro tekst, ili na kraju komada u autor bio.

Ako niste sigurni kako to ide o tome, možete upisati pojam za pretraživanje ‘pisati za nas’ u Google i to bi trebalo vratiti brojne rezultate. Možete čak staviti nešto na tragu “pisati za nas * Web dizajn * ‘ili slično kako bi dodatno suziti rezultate tako da su oni relevantni za ono što vaš site je o.

Druga taktika je da koristite Blogger LinkUp, koji je slobodan resurs koji šalje e-mail Bulletin tri puta tjedno s imenima web stranice koje su u potrazi za blogerima gost. Ovaj odličan alat je trčanje po jednoj ženi, Cathy Stucker, i trebao bi biti na svakom bloger i popis resursa back-LINK specijalista.

To je također dobra ideja da pogledati sljedeće:

 •  On-page SEO na vlastitoj web-lokaciji
 •  Site-wide sadržaja i SEO
 •  Korištenje ključnih riječi u meta informacija i on-stranici
 •  Vaš društveni profili kako bi se osiguralo da rade za vas poboljšanje angažman

KAKO DRUŠTVENI POMAŽE

Iako ne postoji službeni dokaz da kažem da je socijalna poboljšava ljestvici, ili je izgledala nježno na Google, to je široko mislio da društveni mediji kanali s visokom razinom angažmana zbivati ​​bolje.

Isto vrijedi i za socijalne na Vašu web stranicu, koja bi također trebala uključivati ​​redovne kvalitetnih blogova i sadržaja. Tipke Podijeli su se za dokazivanje da Vaši posjetitelji vrijednost vaše stranice i sadržaj koji se stvara.

Kada je riječ o ponovnom podnesku, opet, trebali detalj sve što ste proveli u prevladavanju problema sveobuhvatno. Pokušavajući sakriti ništa od Google spam ekipa samo da će ih antagonizirati kad – ne ako – oni vas uhvatiti; pa opet, biti potpuno transparentna i ne boj se daje previše informacija.

Ako ste učinili sve po knjizi, onda ne postoji takva stvar kao previše informacija.

IZBJEGAVANJE JE NAJLAKŠI NAČIN

Iako to vrijedi imajući u vidu da su neke od najvećih tvrtki su kažnjene samo sumnjivi SEO prakse, najbolji način da se kloniti kažnjavanja je izbjegavanje. To nije uvijek moguće ako koristite vanjski SEO optimizacija tvrtka, kao Interflora nedavno otkrili svoje cijene.

Nitko nije nepogrešiv, a ne čak i najbolji dizajneri s visokim znanjem SEO mogao predvidjeti da footer tekst može dobiti ih kažnjene u budućnosti. Međutim, to stvarno ne zastavu na činjenicu da su svi vlasnici stranica sada moraju biti posebno oprezni kada je u pitanju SEO.

Ako koristite vanjski agencija za napraviti svoj SEO, tražiti redovita izvješća i osigurati da oni imaju veliki ugled za bijelo šešir tehnike. I zapamtite: to je vjerojatno najbolje da se izbjegne ukupan agencije koja obavlja crni šešir tehnika. To je jedva vrijedno cijene.